+47 482 27 422 Paal@jarensportmed.no

Om Kiropraktor Andersen

Kiropraktor Andersen har medisin grunnfag fra Bjørknes Høyskole i Oslo og gikk videre til å spesialisere seg som kiropraktor ved University of South Wales. Han har jobbet ved ledende tverrfaglige klinikker i Norge og jobber nå ved JærenSportMed på Orstad. Men heller la han presentere seg selv.

Hei og Velkommen til Kiropraktor Andersen på Orstad! Jeg jobber sammen med utrolig hyggelige og flinke kollegaer på JærenSportMed på Orstad. Hos oss på Orstad skal du være trygg på at vi ser deg og dine plager. Vi tar oss den tiden vi trenger for å hjelpe deg. Vi jobber tverrfaglig og kan tilby kiropraktor, fysioterapeut, manuell terapeut, EQ terapeut og akupunktør. Vi har også et fullt treningssenter med eget rom for fysikalsk rehabilitering.

Personlig så legger jeg vekt på at smerte er en sammensatt tilstand. Masteroppgaven min på universitetet handlet om nettopp dette. I gamle dager tenkte man at all smerte oppstod kun pga. skade på kroppen. Men i nyere tid har man oppdaget at smerte også kan påvirkes av sosiale og mentale faktorer. Smerten er like vond og ekte for den som opplever den, men det finnes måter å lære seg å redusere opplevelsen av smerte på. Derfor synes jeg det er viktig å tenke helhetlig og ikke bare ”knekke”, som det populært kalles når man får en kiropraktisk justering.

Lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt, så skal jeg gjøre mitt beste  for å hjelpe deg. Ønsker deg en god dag, enten vi sees eller ikke.

Med Vennlig Hilsen,
Pål E. Andersen

tlf: +47 482 27 422

Noe du lurer på eller ønsker å bestille time? Ta kontakt så ordner vi det.
Pål E. Andersen

Pål E. Andersen

Kiropraktor, MNKF

Pål E. Andersen

Pål E. Andersen

Kiropraktor, MNKF